Dragi elevi,

Acum este nevoie să #stămacasă, însă asta nu înseamnă că doar vom sta.

Pe lângă jocuri, Netflix etc… știm că eforturile depuse până acum vor fi continuate pentru a desfășura activitățile didactice online.

În acest sens am identificat 2 platforme pentru a putea continua activitățile noastre:

  1. Platforma Webex pentru conferințe online. Aici se vor derula, online, activitățile de predare.
  2. Platforma Classroom din cadrul G-Suite for Education în care veți găsi materiale pentru pregătirea voastră. Au fost create conturi personalizate pentru fiecare dintre voi. Vă invităm să luați legătura cu diriginții voștri pentru a primi conturile de acces la aplicația Classroom. Suntem conștienți că această activitate este diferită și ne bazăm pe dorința voatră de a descoperi noul și de a face lucrurile diferit.

Vă încurajăm și să luați legătura cu profesorii voștri pentru a derula în condiții optime activitățile online.

Dragi colegi,

Apreciem efortul vostru de a învăța. Apreciem deschiderea voastră și dorința de a face ceva … altfel.

Știm că tot ceea ce faceți este spre binele copiilor. Șim că, uneori, ne este greu. Dar mai știm că aveți disponibilitate pentru a descoperi lucruri noi. Și mai știm că s-ar putea să ne și placă. Step by step!

Vă încurajăm să pășiți, încet și cu grijă în această direcție. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Dragi părinți,

Vă invităm să fiți alături de noi în acest demers. Nu cerem mult: întrebați copiii ce au învățat nou, cum s-au simțit participând la lecții … mai altfel!

Vă mulțumim!

Observații:

1.      Aceste platforme online aparțin Google LLC și Cisco Systems, Inc. și sunt utilizate conform politicilor acestor companii.

2.      Materialele publicate pe această platformă aparțin autorilor și sunt protejate conform legii drepturilor de autor.

3.      Orice copiere,  distribuire neautorizată a materialelor postate și/sau înregistrate pe aceste platforme către alte persoane decât cele cărora le sunt destinate este strict interzisă și atrage răspunderea conform prevederilor legale.